Ombouw Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS R4 kaart ombouwen Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS ombouwen Eindhoven

www.ombouweindhoven.nl/shop webshop van ombouweindhoven.nl

Check onze webwinkel! Ombouweindhoven.nl/shop

Xbox 1 classic ombouwen Eindhoven

Xboc Extra Informatie

Hoe zit het na de ombouw?
Veel gestelde vragen:

Slechte DVD speler: Mijn Xbox is omgebouwd en draait veel dvd's/spellen niet af. Hoe komt dit?

Er zijn verschillende soorten dvd spelers gebruikt voor de Xbox in de loop der tijd. De Samsung, Hitachi, Philips en Thomson zijn de meest voorkomende. Niet allemaal zijn ze even goed. Over de Samsung wordt met het meeste lof gesproken. Deze zou plus en min dvd's spelen. Echter is dat niet altijd waar. Er zijn verschillende uitgaves van iedere dvd drive en daar zit een groot verschil tussen.
De oude Samsungs draaien meestal plus en min, maar zijn vaak al aardig versleten.
Nieuw Samsungs draaien bijna alles.
De Philips dvd spelers van de maanden 7 t/m 12 van 2003 zijn zeer slecht en draaien vaak helemaal niets.
De nieuwere van Philips (2004) draaien bijna alles.
De oude Thomsons zijn meestal min spelers. De nieuwe Thomsons lezen meestal plus en min.

Wij raden u aan om altijd platinum min dvd's te gebruiken. 99% van de Xboxen spelen deze perfect af. Indien u plus gebruikt zal u zelf moeten testen of uw dvd drive deze pakt of niet. Let er wel op of uw dvd speler niet al te veel extra toeren moet maken met plus dvd's, want dit is vaak het geval. Platinum MIN dvd's zijn aanbevolen.

Geen Plus DVD: Mijn Xbox leest geen plus dvd's. Kan ik mijn Xbox anders laten ombouwen zodat ik plus dvd's kan spelen?

Zie vraag 1 voor algemene dvd informatie.
De ombouw staat los van het feit of u plus en of min dvd's dient te gebruiken. Dit hangt af van de DVD speler in uw Xbox.

Error scherm: Mijn Xbox start op en geeft een error scherm bij het opstarten. Wat is er mis?

De Xbox kan vele errors bevatten. Er kunnen problemen zijn met de software en/of de hardware. Indien u nog fabrieksgarantie heeft kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u de Xbox heeft gekocht. Heeft u geen garantie dan kunt u het beste een afspraak met ons maken om uw Xbox na te kijken. De meeste errors kunnen wij repareren.

Geen menu: Mijn Xbox komt niet meer in het "ombouw menu". Wat is er mis?

Wanneer uw Xbox via de chip/softmod start zal deze automatisch het "ombouwmenu" opzoeken en starten. Als dit niet lukt is er een probleem met de software of is de chip defect geraakt. U kunt contact met ons opnemen om de Xbox te repareren.

Hoe werkt Xbox Connect en X-Link?

Uitleg over Xbox Connect vind u op http://www.xbconnect.com.
Uitleg over X-Link Kai vind u op http://www.teamxlink.co.uk.
U kunt de Xbox toevoegen aan de hub / router en deze automatisch een IP adres laten verkrijgen (DHCP). Of u kunt de Xbox rechtstreeks aansluiten op uw 2e PC netwerkkaart met een Crossover / Crosslink kabel. U dient dan zelf een static IP adres toe te kennen. Het afstellen van de netwerkinstellingen van de Xbox kan in het Evolution X menu. Ga naar system management. Dan system settings. Bovenaan vind u de opties van het netwerk. Vergeet niet te saven onderaan in het menu. Reboot de Xbox en de wijzigingen vinden plaats.
Start het spel dat u online wilt spelen. Het spel dient de optie "system link" te hebben. Ga naar system link en ga door totdat er staat "searching for available games" of iets vergelijkends. Nu log je in op de server met Xbconnect. Het online spel zal verschijnen op de Xbox bij available games.

FTP: Hoe maak ik verbinding met FTP?

Zie eerst vraag 5.
Met een directe verbinding met uw pc zorgt u dat het IP adres is afgesteld.
Via een connectie met een hub / router krijgt u automatish een IP adres.
Download een FTP client. SmartFTP is een goed werkend programma welke u gratis kunt downloaden. Even googlen.
Start het programma en neem het IP adres over van het xbox hoofdscherm. (Stel de Xbox af op de achtergrond waarop wij hem hebben geïnstalleerd).

Login met de volgende username: xbox
en het paswoord is: xbox
Nu heeft u toegang tot de Xbox hardeschijf.
Lukt het u niet, neem dan contact op met een netwerk specialist. Een netwerk instellen vereist best wel wat kennis en is niet 123 uit te leggen.

XBMC PC streamen: Hoe kijk ik met xbox media center op mijn PC zodat ik een film, foto, enz kan afspelen?

Uw Xbox dient aangesloten te zijn op uw netwerk. Dit kan via een directe verbinding met een crosslink kabel of een connectie via de hub / router. (Zie vraag 5 en 6).
Zorg er voor de er een map of een schijf op uw PC is gedeeld. Wanneer u met XBMC kiest voor bijvoorbeeld my videos ziet u de optie workgroups. De Xbox zal nu zelf zoeken naar uw netwerk connectie. U heeft nu toegang tot uw PC hardeschijf.

ZWART/WIT: Mijn beeld is bij bepaalde spellen zwart wit. Hoe los ik dit op?

De Xbox werkt met verschillende regio's. PAL, JAP en NTSC. Een NTSC spel (Noord Amerika) vereist een TV die deze ondersteunt. Met name oudere TV's geven bij NTSC spellen vaak een zwart/wit beeld. De oplossing is alsvolgt: Ga naar "system management", dan "system settings" en zoek "game region". Om kleur te krijgen kun je de instelling op "PAL-Rest of the world" zetten. Ga helemaal naar onderen in het menu en kies voor "save and exit". Start de Xbox opnieuw op en het spel zal waarschijnlijk wel in kleur verschijnen. Sommige NTSC spellen ondersteunen niet de PAL instellingen en werken niet meer na deze wijziging. Voor deze spellen dien je de instellingen terug te zetten naar "auto regio". Met nieuwere TV's komt dit probleem bijna niet voor.

Playstation 2: Veel mensen zeggen dat PS2 spellen speelbaar zijn op de omgebouwde Xbox. Is dat zo?

Helaas. Playstation 2 spellen zijn NIET speelbaar op de omgebouwde Xbox. Wel Playstation 1 spellen. Dit kan aan de hand van ISO bestanden. Deze plaats je d.m.v. FTP of een DVD op de Xbox.

Openingstijden

PSP
  • Voor het adres en afspraak mogelijkheden ga naar contact

PS5 reparatie Eindhoven

NES mini ombouwen Eindhoven

SNES mini ombouwen Eindhoven

PS4 Reparatie Eindhoven

Xbox One Reparatie Eindhoven