Ombouw Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS R4 kaart ombouwen Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS ombouwen Eindhoven

www.ombouweindhoven.nl/shop webshop van ombouweindhoven.nl

Check onze webwinkel! Ombouweindhoven.nl/shop

Xbox 1 classic ombouwen Eindhoven

Wii Extra Informatie

Hoe zit het na de ombouw?
Veel gestelde vragen:

WiiU SOFTMOD INFORMATIE:


Wat voor een hardeschijf heb ik nodig?

U heeft een hardeschijf nodig met een externe voeding. De kleine 2,5" hardeschijven werken er ook op mits u een usb kabel koopt met 2 uitgangen. Deze zijn los te koop voor een paar euro. Google maar eens naar "Y kabel".

Wii Spellen op een externe hardeschijf zetten voor softmod met WBFS manager

Hiervoor hebben wij een handleiding geschreven. Deze kunt u HIER lezen.

Spelhoezen bij de USBloader toevoegen

Zorg er eerst voor dat de Wii is aangesloten op uw wireless internet. Start dan de USBloader gx. Boven in beeld kunt u de weergave instellen. Zet hem op lijst weergave. U ziet dan links het plaatje van het spel en rechts de titels van de spellen. Nu klikt u links op het plaatje. Er staat dan downloaden hoesjes. Kies dan voor de 3D covers en daarna de Disk labels.

Originele spel dvd's spelen

De originele WiiU spellen blijven gewoon op de normale manier speelbaar.
Originele Wii spel dvd's spelen na de softmod is ook mogelijk. MAAR! Start deze NOOIT vanuit het originele menu van de WiiU. Speel de originele spellen met de usbloader. Via de usbloader doet u het volgende: Start usbloader in het Wiimode menu van de WiiU. Als het programma is opgestart stopt u de spel dvd in de WiiU. Het menu vraagt nu zelf meteen wat u wilt doen. Spelen of installeren. Kiest u spelen, dan wordt de dvd gestart. Kiest u voor installeren, dan zet het programma de spel dvd in totaliteit over naar de hardeschijf.

NTSC of PAL spellen

Als uw WiiU is gesoftmod door ons dan speelt deze PAL, NTSC en JAP regio Wii spellen vanaf de hardeschijf. Vanaf de hardeschijf spelen is dus regiovrij.

Hardeschijf wordt gewist

Als u zelf een hardeschijf meebrengt om bij ons gereed te laten maken voor het gebruik met de WiiU, wordt deze volledig gewist. Zorg dus dat er niets belangrijks meer op staat.

Externe hardeschijf USB poort

Er zitten 2 USB poorten op de WiiU. Deze zitten aan de achterkant, onder elkaar. Als u er vanachteren tegenaan kijkt stopt u de USB kabel van de hardeschijf in de bovenste poort. Dus de poort die het meest naar het midden van de WiiU zit. De andere poort is hiervoor niet geschikt. Met een Y kabel stopt u de hoofkabel in de bovenste poort en de andere in de onderste poort.

Updaten

Voer nooit zomaar een update uit. Kijk altijd eerst op onze site of in de nieuwsbrief, of de update veilig is. Leest u hier niets over dan mail ons.

Direct opstarten in het Wii menu ipv het WiiU menu.

Zet de WiiU aan en hou de B knop op de controller ingedrukt. De WiiU start nu automatisch in het Wii menu. U kunt natuurlijk ook in het WiiU menu schakelen naar het Wii menu, maar dit is natuurlijk wel makkelijker.

WiiU 2e scherm.

Het is sinds kort mogelijk om ook de Wii spellen te spelen op het 2e scherm. De tablet. Dus u wilt TV kijken en de kinderen willen verder spelen dan doen ze dat gewoon op het 2e scherm waar ze zelf willen zitten. In de toekomst zal dit ongetwijfeld nog veel meer voordelen leveren. In het Wii menu kun je namelijk ook Super Nintendo, NES, Sega, etc. spellen spelen. Deze kun je dan straks op het hele mooie kleine scherm spelen.

Openingstijden

PSP
  • Voor het adres en afspraak mogelijkheden ga naar contact

PS5 reparatie Eindhoven

NES mini ombouwen Eindhoven

SNES mini ombouwen Eindhoven

PS4 Reparatie Eindhoven

Xbox One Reparatie Eindhoven