Ombouw Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS R4 kaart ombouwen Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS ombouwen Eindhoven

www.ombouweindhoven.nl/shop webshop van ombouweindhoven.nl

Check onze webwinkel! Ombouweindhoven.nl/shop

Xbox 1 classic ombouwen Eindhoven

Wii Extra Informatie

Hoe zit het na de ombouw?
Veel gestelde vragen:

SOFTMOD INFORMATIE:


Stekker eruit als de Wii uit staat

Extreem belangrijk. Als de Wii uit staat dan haal de stekker er uit. Of zet er een stekkerblok tussen met een schakelaar die je uit kunt zetten. Als je de Wii namelijk aan de stroom laat staan met de hardeschijf verbonden, dan zal deze altijd standbye blijven waardoor hij niet meer initialiseerd. Het opstarten van de usbloader kan dan een probleem geven en de spellen kunnen vast lopen. Dit geldt vooral voor de kleine 2,5inch hardeschijven zonder externe voeding.

Wacht voordat u USBloader start

Als u de Wii start met een 2,5inch hardeschijf verbonden kunt u het beste in het hoofdmenu van de Wii ongeveer 45 seconde wachten voordat u de usbloader start. De hardeschijf heeft namelijk wat tijd nodig om in te laden. De wachttijd is per schijf verschillend. Met 45 seconde zit je altijd goed.

Wii Spellen op een externe hardeschijf zetten voor softmod met WBFS manager

Hiervoor hebben wij een handleiding geschreven. Deze kunt u HIER lezen.

Spelhoezen bij de USBloader toevoegen

Zorg er eerst voor dat de Wii is aangesloten op uw wireless internet. Start dan de USBloader gx. Boven in beeld kunt u de weergave instellen. Zet hem op lijst weergave. U ziet dan links het plaatje van het spel en rechts de titels van de spellen. Nu klikt u links op het plaatje. Er staat dan downloaden hoesjes. Kies dan voor de 3D covers en daarna de Disk labels.

Originele spel dvd's spelen

Originele spel dvd's spelen na de softmod is gewoon mogelijk. MAAR! Start deze NOOIT vanuit het originele menu van de Wii. Dan kan de Wii namelijk gaan updaten vanaf de dvd en wordt de softmod geblokkeerd. Dit kunnen we nog wel oplossen, maar u kunt dit voorkomen. Speel de originele spellen met de usbloader of het neogamma menu. Deze 2 programma's zijn geinstalleerd met de softmod ombouw en staan in het menu van de Wii. Via de usbloader doet u het volgende: Start usbloader in het menu van de Wii. Als het programma is opgestart stopt u de spel dvd in de Wii. Het menu vraagt nu zelf meteen wat u wilt doen. Spelen of installeren. Kiest u spelen, dan wordt de dvd gestart. Kiest u voor installeren, dan zet het programma de spel dvd in totaliteit over naar de hardeschijf.

NTSC of PAL spellen

Als uw Wii is gesoftmod door ons dan speelt deze PAL, NTSC en JAP regio spellen. Hij wordt regio vrij.

Hardeschijf wordt gewist

Als u zelf een hardeschijf meebrengt om bij ons gereed te laten maken voor het gebruik met de Wii, wordt deze volledig gewist. Zorg dus dat er niets belangrijks meer op staat.

Externe hardeschijf USB poort

Er zitten 2 USB poorten op de Wii. Deze zitten aan de achterkant en naast elkaar. Als u er vanachteren tegenaan kijkt stopt u de USB kabel van de hardeschijf in de rechter poort. De andere poort is hiervoor niet geschikt. Als de Wii plat ligt is het dus de onderste poort van de twee.

Updaten

Voer na de softmod ombouw geen Wii systeem software updates uit. Deze zorgen ervoor dat de softmod gedeeltelijk wordt verwijdert. Dit kunnen we wel weer herstellen overigens. Er komen al sinds 2010 geen updates meer uit voor de Wii, dus dit is geen probleem.


SOFTMOD EN CHIP INFORMATIE:


Wat is het beste merk dvd's om uw eigen software op te branden?

Gebruik ALLEEN Verbatim min dvd's. Andere merken werken meestal ook wel, maar er gaat niets boven deze dvd's. Die werken altijd. Plus dvd's worden sowieso afgeraden dus gebruik min. Alleen voor de Double Layer software is Verbatim DL plus dvd geschikt. Geen andere. (DL dvd software komt zeer zelden voor).

Wat is het beste brandprogramma om uw eigen software te branden?

Het beste programma is Imgburn. Dit programma is freeware en werkt met vele image formaten. Download hier.

Ik heb een .iso bestand. Hoe moet ik deze branden?

Deze kun je gewoon branden met Imgburn. Brand op 2,4x speed.

Mijn eigen gemaakte software werkt niet? Wat doe ik verkeerd?

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk:
  1. Gebruik Imgburn en brandt op 2,4x speed.
  2. Gebruik min DVD's. Probeer Verbatim. Werkt die van u niet dan probeer een ander merk.
  3. Werken diverse merken op zowel min als plus niet, dan probeer een andere brander. Er zijn (oude) branders die niet compatible zijn.
  4. Probeer ook meerdere ISO's. Niet iedere ISO is een werkende.
  5. Zijn de Wii instellingen correct. Kijk of de taal- en landinstellingen van uw Wii wel op NL staan.
  6. De nieuwste spellen vereisen vaak een Wii update. Gewoon de officiële update uit het Wii menu updaten of de update uitvoeren die op de PAL spel dvd staat.
  7. Indien dit allemaal niet werkt is uw brander ongeschikt. Dat is zo bij 1 op de 100 branders.

CHIP INFORMATIE:


Kun je nog online spelen na de ombouw?

Ja. Er verandert niets t.o.v. het online gamen na de ombouw.

Kan ik de Wii software nog wel updaten?

Als u een chip erin heeft zitten en geen softmod dan kunt u alle spel- en online updates gewoon uitvoeren zolang deze maar voor uw eigen regio zijn. Dus in Nederland is dat PAL.
Bij een softmod mag u niet updaten. Alleen speciale softmod updates.

NTSC spellen zijn gevaarlijk!

Voor de chip geldt: Sommige spellen hebben een update die schadelijk is voor de PAL Wii console. Voer NOOIT een update uit met een NTSC spel. De Wii geeft aan dat u de update dient uit te voeren en u kunt alleen op OK drukken. Doe dit NIET. Reset de console en haal het spel eruit. Indien er geen update wordt gevraagd kunt u gewoon spelen. PAL updates kunt u zonder problemen uitvoeren. Wees dus zeker dat u alleen PAL spellen update. Voor de Softmod geldt dat je nooit mag updaten.

Ik heb Smash Bros Brawl, maar deze werkt niet.

Heeft u een Wiikey1 chip in uw Wii dan zorg dat deze is geupdate met 1.9S of 1.99. De andere chips hebben geen update nodig. Sowieso heb je de DVD9 (double layer versie) nodig. Zorg dat de layerbreak goed staat. Deze moet ingesteld worden als: 2084960. Of u kunt dit in een .dvd bestand plaatsen. Dan wordt het automatisch goed gezet. Gebruik een Verbatim DL+ dvd en brandt met imgburn op 2,4x speed.

Openingstijden

PSP
  • Voor het adres en afspraak mogelijkheden ga naar contact

PS5 reparatie Eindhoven

NES mini ombouwen Eindhoven

SNES mini ombouwen Eindhoven

PS4 Reparatie Eindhoven

Xbox One Reparatie Eindhoven