Ombouw Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS R4 kaart ombouwen Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS ombouwen Eindhoven

www.ombouweindhoven.nl/shop webshop van ombouweindhoven.nl

Check onze webwinkel! Ombouweindhoven.nl/shop

Xbox 1 classic ombouwen Eindhoven

Garantie

Wij vertrouwen op onze vaardigheden betreffende het ombouwen van videoconsoles.
Vandaar de volgende regeling:

Bij ons krijgt u 100% garantie op de ombouw van uw spelcomputer. Wanneer wij uw console kapot maken tijdens de ombouw en wij deze niet kunnen repareren krijgt u een nieuwe console mee of het geld om een nieuwe te kopen.

Ondervindt u op een later tijdstip alsnog problemen met uw apparaat ten gevolge van de ombouw, dan kunt u hier altijd mee langskomen. Wij hanteren geen garantietermijn van een jaar. De ondersteuning die we geven blijft gewoon bestaan zolang u het garantiebonnetje heeft. Bij een chip installatie betekent dit garantie op het soldeerwerk en de modchip. Bij een softmod is er garantie op de software zolang er eigenhandig geen aanpassingen zijn toegebracht aan de software. Een werkende flash kan niet op een later tijdstip niet meer werken, dus om deze reden kan een console niet stuk gaan.

De fabrieks/winkel garantie van uw console vervalt zodra deze is omgebouwd. Wij geven dan ook GEEN garantie op de console zelf, alleen op de betreffende ombouw. Dat wil zeggen soldeerwerk en chips. In praktijk kan iedere spelcomputer kapot gaan om diverse redenen. De voeding kan kapot gaan, etc. De kans dat dit gebeurd is klein, maar niet uitgesloten. Dit zijn GEEN gevolgen van de ombouw. Bedenk u daarom goed dat ombouwen om deze redenen niet risicoloos is.

Xbox 360 classic : Deze kan origineel gemaakt worden na de ombouw zodat deze weer onder de garantie valt van Microsoft.
Xbox 360 Slim: De fabrieks garantie vervalt na de ombouw.
Nintendo Wii en WiiU: De Wii en WiiU kunnen nog origineel gemaakt worden zodat deze weer onder de garantie valt van Nintendo. Zowel met een softmod (Wii/WiiU) als met een chipmod (Wii) is dat mogelijk.
Nintendo DS, NDSLite, DSi, DSi XL, 3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS, New 3DS XL, New 2DS XL: De fabrieksgarantie blijft behouden.
Bij een hardwarematige reparatie van een Xbox One, WiiU of PS4 of andere console vervalt de garantie van de fabrikant. Bij een softwarematige reparatie niet.

Heeft u andere problemen, die niets te maken hebben met de ombouw van uw console, dan zijn wij u ook graag van dienst.

Indien uw console vooraf al een defect vertoont, telt de bovenstaande garantie niet.

Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

Openingstijden

PSP
  • Voor het adres en afspraak mogelijkheden ga naar contact

PS5 reparatie Eindhoven

NES mini ombouwen Eindhoven

SNES mini ombouwen Eindhoven

PS4 Reparatie Eindhoven

Xbox One Reparatie Eindhoven